Carlos Thijsen

“Ik zorg dat mensen lekker in hun vel zitten en daardoor alles uit het leven kunnen halen. Dit geeft mij heel veel energie. Let’s Go!!!”

Neem contact op met Carlos Thijsen

“Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat iedereen een gezond lichaam heeft. Ik leer je op een correcte manier bewegen en trainen. Hoe gaat het met je? Zijn er aanpassingen nodig op de training? We werken samen voor het maximale resultaat. Daar gaan we voor!”

SPECIALISATIE

• Personal Training

• Small Group Training

• Hypertrofie Training (spieropbouw)

• Afvallen • Lifestyle coaching

• Jeugd (onder 20 jaar)

TRAININGSPAKKETTEN
10 Rittenkaart Personal Training

10 Personal Training sessies van 60 minuten. Persoonlijk oefeningen schema. Doelgerichte oefeningen op een correcte manier uitvoeren om zo snel mogelijk je doel te bereiken.

Small Group Training

Vanaf 3 personen. Samen met je vrienden en/of vriendinnen lekker trainen onder het genot van een grap en een grol.

Lifestyle Change

Ga de uitdaging aan. Een gezond lichaam en een gezonde geest zijn onlosmakelijk verbonden. Samen werken we hieraan. Verander je lifestyle en groei als mens.

MOTIVATIE

Samen doelen stellen. Samen bewegen. Samen trainen. Ik zal je bijstaan en samen zorgen we dat jij alles uit de training(en) gaat halen.

BEGELEIDING

Elk mens is uniek. Iedereen zal daarom een ander persoonlijk schema bij mij krijgen. De begeleiding is intensief, want ik ben strikt op de uitvoering van oefeningen.

RESULTAAT

Pittig trainen; daar houd ik van. Ik push je tijdens de oefeningen met variaties om elke vezel in je spieren aan te spannen. Resultaten gegarandeerd. Bring it on!

SportCity Leidsche Rijn

Betaalbaar sporten!

Jouw Personal Coach maakt training afspraken met jou. Zo sport je wanneer het jou uitkomt. De tarieven zijn voor iedereen betaalbaar. Wil je met twee of maximaal vier sporters in een duoles...