Pim Patoir

“Jij leidt jouw leven, met soms een verkeerde route. Sporten gaat niet lekker, je weet het niet meer met eten en je bent vaak moe. Ik help je hierbij!”

Neem contact op met Pim Patoir

“Noteer alvast een aantal doelen. Bij de intake kijken we welke nu echt belangrijk voor je zijn en waar we als eerste aan gaan werken. Bewegen, voeding, lifestyle en/of vitaliteitscoaching komen aan bod; ik ga je ondersteunen om eindelijk die resultaten te behalen. Kom in actie en neem NU contact op!”

SPECIALISATIE

• Personal Training

• Techniektraining in groepsverband

• Lifestylecoach

• Voedingsadvies

TRAININGSPAKKETTEN
Personal Training

In shape komen, krachttoename of sportspecifiek? Tijdens een beweegscan kijk ik hoe het lichaam nu functioneert om zo goed mogelijk aan jouw doelstelling te werken.

Lifestyle of vitaliteitscoaching

Wil jij je doelen behalen, zoals afvallen, dan is sporten niet de enige remedie! Wat gebeurt er voor en na het sporten? Stress op je werk? Slaap je goed?

Sportspecifiek

Beter worden in een racketsport, golf, voetbal of bijv. hockey? Dat kan! Door zelf beoefenen en bestuderen van alle sporten kan ik jou hier perfect mee helpen.

MOTIVATIE

Motivatie ontbreekt als je jouw doelen niet behaalt, moe bent van het werk en/of slecht slaapt. We vinden die motivatie samen op een manier die bij jou past.

BEGELEIDING

Belangrijk: hoe beweeg jij en hoe goed is je techniek?
Personal training is altijd 1 op 1 op de sportvloer. Coaching en voedingsessies in een afgeschermde ruimte.

RESULTAAT

Diëten? No way! 10kg per maand afvallen? Hartstikke leuk, maar wat zegt dat voor de langere termijn? Resultaat op langere termijn, daar sta ik voor!

SportCity Leidsche Rijn

Betaalbaar sporten!

Jouw Personal Coach maakt training afspraken met jou. Zo sport je wanneer het jou uitkomt. De tarieven zijn voor iedereen betaalbaar. Wil je met twee of maximaal vier sporters in een duoles...