Werken als Personal Trainer

Wil jij werken als Personal Trainer? Wij zoeken voor vestigingen in heel Nederland naar enthousiaste Personal Trainers. We zoeken ambitieuze ondernemers die als ZZP’er op een sportschool aan de slag willen gaan. Je kunt je gratis inschrijven via de website en zichtbaar worden voor potentiële cliënten.

Ben jij Group Fitness Trainer kun je, je inschrijven en zichtbaar worden voor clubmanagers die op zoek zijn naar een instructeur.

Heb je al een locatie waar je training geeft dan kan je, je gratis inschrijven via www.personalcoach.nl/gratis-aanmelden. Je kunt hier je eigen profiel aanmaken en zelf je profielfoto, opleidingen en introductietekst toevoegen. Wanneer je een locatie hebt ingevuld waar je training geeft wordt je vindbaar op de site bij vind je coach.

Heb je nog geen locatie om je trainingen te verzorgen dan helpen wij je graag. Via info@personalcoach.nl kan je contact met ons opnemen. Nadat wij je email hebben ontvangen nemen wij contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

Personal Coach is onderdeel van Fit For Free (www.fitforfree.nl) en SportCity (www.sportcity.nl). Bij deze clubs kan je met de juiste opleiding werken als personal trainer, coach of groepsles instructeur. Via Personal Coach kun je een samenwerking aangaan om als personal trainer binnen een van deze vestigingen aan de slag te gaan. Alle personal trainers werken op ZZP basis. Werk je liever in loondienst dan kan je de vacatures van Fit For Free bekijken via www.werkenbijfitforfree.nl en van SportCity via www.sportcity.nl/vacatures.

© Personal Coach - Privacy & cookies policy