Peter (43) Ik ben veel op kantoor of onderweg en vind het belangrijk om in mijn vrije tijd te sporten. Sinds ik met Personal Coach Victor train heb ik in korte tijd veel meer bereikt dan ik zelf zou kunnen.  Ik ben niet alleen fitter, maar mijn rugklachten zijn ook over!

Jochem (28) Nooit gedacht dat ik met een Personal Coach zou gaan sporten, want dat leek me niets voor mij. Toch heb ik het geprobeerd en ik wil niet anders meer.

Lieke ( 26) Het is pittig, maar na de tweede zwangerschap wilde ik hard trainen en het is met hulp van Fabienne meer dan gelukt! Ik sta weer trots in bikini!

Simon(51) Ik sport twee keer in de week bij Fit For Free en doe dat al een paar jaar met plezier. Toch wilde ik wel eens een nieuwe uitdaging. Die krijg ik van Milou. Ik voel me beter dan ooit!

Gaby (22) In een paar maanden training van Joep ben ik heel anders gaan kijken naar bewegen en eten. Ik leef totaal gezonder en voel me daar goed bij. Er zijn al een paar kilo af, maar ik wil nog wat meer afvallen. Joep helpt me daarbij.

Betaalbaar sporten!

Jouw Personal Coach maakt training afspraken met jou. Zo sport je wanneer het jou uitkomt. De tarieven zijn voor iedereen betaalbaar. Wil je met twee of maximaal vier sporters in een duoles...